En bortglömd blogg

                             
 
Hej på er!
 
Som rubriken säger skulle man ju kunna tro att jag glömt bort den här bloggen helt och hållet, men det har jag inte. Jag har bara ett väldigt slappt sommarlov där jag i stort sett bara latar mig om dagarna! Några små turer har vi hunnit med runt vårt avlånga land, sambon och jag, och en dagstripp till Åland med, så lite annat än att lata mig har jag gjort ändå!! Jag har knappt hållt i en virknål, än mindre suttit framför symaskinen så ni förstår ju att det blir lite tunnt med inlägg här då!
 
Idag har jag dock inte legat på latsidan utan imorse drog jag fram min Braun K3000, och som den har jobbat! 2 satser bröd fick det bli. Det vankas utflykt på Österlen imorgon och då måste man ju ha goda mackor med sig!! Idag blev det bakat morotsbröd och lata grahamsrutor . Bara att svänga ihop degen och trycka ut i en långpanna, helt min melodi!!
 
Nu får det bli en glass ute på filten i solen och kanske, kanske tar jag med mig virkningen!!
 
PÅ återseende hoppas jag!!
Kram Lullsan
 
 

Sist ut?

 
Hej Bloggen!
 
Kanske är jag sist ut i pysselsverige med detta härligt knalliga armband, men vad gör väl det? Perfekt småpyssel som inte tog många minuter att knåpa ihop.
 
Kanske var det hos pastill jag såg det först, för att sedan titta in hos craft and creativity någon gång där i början på juni." Hej och ivej" till Panduro dan efter för att inhandla pärlplattepärlor och sedan har påsen legat i drygt en månads tid, men det är lite så jag funkar... Lika snabbt som inspirationen infinner sig kan den försvinna och inandlat material blir liggande i vissa fall bra mycket längre än en månad!!
 
När jag var i farten smälte jag ett gäng pärlor till, så det lär nog bli fler knalliga armband, inom en månads tid sisådär!!
 
Kram Lullsan

En välbehövlig paus

 
 
Hej Bloggen!!
 
Här inleddes semestern med en tur till de skånska skogarna över midsommar och sedan följde några lata dagar i goda vänners sällskap! Kanonfint sätt att börja semestern på och väl hemma igen kan man påbörja "runtskrotandet" jag planerat för de närmsta sex veckorna!!
 
Trots lata dagar fästes trådarna på min Tranquility och den kunde sedan en god vän få! Lite andra småprojekt påbörjades också!
 
Till någon som kanske vet: Gå det at sticka strumpor på rundstickor?!
 
På återseende!!
Kram Lullsan
 

RSS 2.0