Anständig kanin

 
Hej Bloggen!
 
Inläggen duggar verkligen inte tätt här och färre lär det kanske bli när lillan väl tittar ut!? Har två veckor kvar att jobba innan jag går på föräldrarledigheten och som jag längtar!!! Planen är att få vila, pyssla, läsa, förbereda och mysa i ca två veckor innan bebben tittar ut... vi får väl se om planen håller :0) Nu vill jag bara att de här två veckorna ska gå fort... Det börjar bli tungt med orken och jobbmotivationen är kanske inte heller på topp...
 
Förra helgen var vi iväg på dop och jag hade fått det ärofyllda uppdraget att bli gudmor. I present fick min gudson bland annat kaninen jag sydde klart i våras, men som legat till sig lite. Kaninen hade dock blivit lite mer anständig och fått både fluga och nysydda byxor!
 
Den här helgen har vi inga planer och så skönt det är! Sambon ska jobba inatt så imorgon planerar jag att vara så tyst som möjligt och vad passar då bättre än en dejt med virknålen? Idag kan jag väsnas så mycket jag vill så symaskinen ska nog få gå lite varm och förhoppningsvis får jag då en del att visa här... Så har vi tur kikar jag in här om inte alltför länge!!
 
På återseende!
Kram Lullsan

Välkommen 2013!!

 
Gott nytt år på er!!
 
Såhär andra dagen in på det nya året såsar jag fortfarande runt i myskläder och får inte riktigt tummen loss att ta mig för något! Kanske är det en förkylning på G eller så är energin helt enkelt slut efter mycket trevligheter och festligheter under ledigheten! Det är många i familjen som fyller år idagarna kring nyår så än är vi inte klara med festligheter och kalas!! Kanske lika bra att  jag fortsätter såsa runt här hemma ett tag till då?!
 
Nyår blev en trevlig tillställning och maten lyckad! Eftersom jag är en riktig gottegris var nog deserten den stora favoriten: Björnbärspannacotta med maräng och mousseande sås. Kvällen blev en värdig avslutning på 2012, som på många sätt var ett överväldigande år!! Det absolut bästa var ju såklart att en liten bebis äntligen bestämde sig för att bygga bo i magen och nu återstår det lite drygt 6 veckor av graviditeten och vi längtar massor efter bebisen nu!!
 
På måndag är jullovet slut och plikten i skolan kallar! Fyra veckors arbete väntar innan jag går hem på den längsta "ledigheten" ever... Så är iallafall planen...
 
På återseende!!
Kram Lullsan

RSS 2.0