Dymo

Jag har under en tid velat köpa mig en Dymo eller Labelmaker som de också kallas på vissa ställen. Hade spanat in en på en pysselsida på nätet, men med frakt tyckte jag den blev onödigt dyr! Då slog det mig att jag sett en på Clas Ohlsson och eftersom vi ändå hade ett ärende dit så slog jag till och köpte en! Så för 99 kronor har jag nu börjat prägla etiketter.
 
Först ut var en etikett till en liten gå-bort-present! Jag blev på midsommar tipsad om ett gryyymt gott recept skulle det visa sig. (Tack A!!) Och när jag bakat de goda kakorna stoppade jag några i en fin glasburk, pyntade med ett band och snygga etiketter och voilá- en liten present hade sett dagens ljus!!
 
Jag har storslagna planer för mig och min Dymo!!!
 
Kram Lullsan
 
PS: Receptet på de goda kakorna hittar ni hos Bakverk och fikastunder.DS
 
 
 
 
 

Att sy om ett par byxor

 
Förra veckan kom ett paket från Laredoute till mig och i det låg bland annat ett par byxor. Jag vet inte riktigt VAD jag tänkte när jag beställde dem, för de var alldeles för vida i benen för att vara snygga. Men upptill satt de jättebra och det kändes lite kul eftersom det där med kläder är lite av ett problem, då jag har alldeles för många gravkilon kvar att tampas med!
 
Men byxorna fick en ny chans och jag sydde in benen till lite mer av typen stuprör och blev jättenöjd med dem! Perfekt!
 
Kram Lullsan
 

Ett litet livstecken!

Då var det åter ett tag sedan jag lade upp ett inlägg här... Men sedan dottern föddes har det inte blivit mycket pysslande här hemma och då känner jag att jag inte har mycket att skriva! Lite tråkigt för er som tittar in här, men jag tror på en bättring alldeles snart. Jag har nämligen några projekt på gång!!
 
Just nu målar vi fönsterna. Eftersom vi byter kulör från tråkbrunt till fräschgrått krävs det lite fler strykningar och tar således också liiite längre tid. Men fint blir det!!
 
Sist jag skrev höll jag på med tidskrävande honey combs. Sedan vek jag ett helt gäng pom poms till dotterns dop. Och honey combsen? De kom aldrig ens upp :0) Men pom pomsen kom upp på altanen!
 
 

 
Och dotterns dop ja. Det blev en mysig tillställning och Sambon och jag passade på att gifta oss samtidigt! Ingen överraskning, utan folk runt om oss visste om det! Vi har under våra snart 13 år ihop pratat mycket om det där med giftermål och till slut kom vi fram till något som passade oss och som gick att genomföra! Härligt!
 
Så nu håller jag på att vänja mig vid mitt nya namn, måla fönster, njuta av samb... jag menar mannens semester, förundras över vår 4,5 månaders framsteg, planera små pyssel- och syprojekt
 och njuta av sommar och trevligheter, inte nödvändigtvis i den ordningen!
 
Tills vi hörs igen får ni ha det så bra!!
Kram Lullsan
 

RSS 2.0