Livet på en pinne

Världens sötaste lilla fot tror jag bestämt!!
 
Hej Bloggen!
 
Livet här hemma rullar på! Känns verkligen som om vi lever i en liten bubbla och egentligen inte gör så mycket annat än gosar bebis, äter och sover. Besöken avlöser varandra och det är såklart riktigt trevligt med lite besök!! Mycket fikor blir det, så det är tur att våren är i antågande och att lillan verkar tycka om att ligga i sin vagn, för här kommer behövas gå både en och två promenader... :0) Sambon är hemma ett par dagar till och efter det väntar den nya vardagen som spädbarnsfamilj!!!
 
Såklart är det en jätteomställning det här att bli mamma och jag undrar ibland om jag någonsin kommer få tid igen till att plocka upp virknålen :0) Just nu saknar jag det inte alls, men Expressens Handarbete och pysselbilaga åkte med när jag var och handlade och fortfarande kikar jag in hos mina favvobloggerskor och förundras över allt fint de gör, så när man blivit lite varm i kläderna här hemma och kommit in i lite rutiner kommer förhoppningsvis virknålen glöda igen här hemma!! Fram tills dess fortsätter jag att gosa bebis och inspireras av er andra!!
 
På återseende hoppas jag!!
Kram Lullsan

Nu är hon är!!!

 
Så var hon äntligen här! Världens sötaste lilla tös kom till världen den 27 februari 20.20. Tänk att hon idag redan är en vecka gammal! Förstår inte var tiden tar vägen, men dagarna försvinner snabbt!
 
Många timmar på dygnet läggs på amning, så jag tror att det kan komma att bli lite tyst här emellanåt, för just nu myser vi och lär känna det lilla livet och någon tid för virkning eller sömnad finns bara inte!! Men det är ju så det ska vara!!
 
Nu gnyr en hungrig liten tjej här så det får bli ett kort inlägg!
På återseende!
Kram Mamma Lullsan

RSS 2.0