Tid för vaggan att komma fram

 
Just nu råder det äppelskördartider och som de två tidigare åren i huset dignar våra två träd av frukt! Vi kommer inte på långa vägar hinna ta vara på allt, men som tur är är ett av träden en sort som sitter länge på trädet och som blir bra fågelmat till fåglarna i vinter!!
 
Men lite av frukten ska på oilka sätt hamna i våra magar och idag tog jag fram äppelvaggan och 4 kg äpplen blev kokade till mumsigt mos. Jag gjorde den helt naturell och tillsatte bara lite vatten i koket. Därför är heller inte hållbarheten den bästa, men IKEAs runda plastburkar fungerar utmärkt att frysa i och i frysen håller moset ganska länge.
 
Morgongröten kommer nu smaka riktigt mumisgt med en klick mos på toppen!
 
Vad är ditt favvorecept med äpplen?!
Kram Lullsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0