Värma mig!!



Hej Bloggen!

Veckans höstlika väder har verkligen inspirerat mig att börja virka varma saker igen. Nya inneskor påbörjades och så började jag virka en mössa till mig själv.

Fast först hade jag tänkt ut att jag ville ha en basker. Begav mig därför till den lilla lokala garnaffären och oh my vilken service!! Snälla butiksinehavaren kopplade upp sin dator på nätet och hjälpte mig att hitta ett mönster och ett garn som var snarlikt det som stod. Jag åkte hem och började virka, men insåg snabbt att baskern inte alls såg ut som den jag ville ha och repade upp.

Började istället virka utifrån mitt huvud och än så länge är jag väldigt nöjd med mössan, för någon basker blev det inte!! Nu behöver jag bara mer garn för de två nystanen räckte tyvärr inte hela vägen till min hitte-på-mössa! Så imorgon efter jobbet (hua...) så är det jag som svänger in om garnaffären och köper mer garn. Kanske ska jag köpa lite till ett par vantar också när jag ändå är i farten?!

På återseende hoppas jag!
Kram Lullsan

Kommentarer
Postat av: Kari

Visst blåser det höstvindar. Alldeles för tidigt tycker jag... Ska bli spännande att se det färdiga resultatet av din hitte-på-mössa!

2011-08-15 @ 08:55:26
URL: http://www.frokenpimpinett.blogspot.com/
Postat av: Annas inspiration

Fiiin,

jag är inte så glad i lila men den nyansen ser jättefin ut :)

2011-08-15 @ 20:12:20
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Stina / Sagolikt Pyssel

Halloj! Vad skönt att du haft ett bra sommarlov. :-) Hoppas din jobbstart blivit relativt mjuk ändå. :-) Kommer barnen på måndag?

2011-08-16 @ 09:53:49
URL: http://www.stinaglaas.blogspot.com
Postat av: Mia

Vilken härlig lila färg, piggar upp när hösten och vintermörkret smyger sig på.

2011-08-16 @ 17:04:24
URL: http://mia-kinoko.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0