Detta måste ju firas!!

Hej Bloggen!

Idag är det precis ett år sedan jag började blogga! Dessutom är det här mitt hundrade inlägg! Det måste ju så klart firas, eller hur?!

Att blogga har varit precis så kul som jag trodde att det skulle vara, för det mesta. Ibland har det blivit lite prestationsångest och stress, när livet inte gett tillräckligt med pysseltid! Jag ger mig med glädje in i ytterligare ett år som bloggare och jag hoppas att du vill följa med!

Så var det det här med firandet! Jag har funderat ett tag men inte kommit på något orginellt sätt att fira så vi kör en helt vanlig enkel utlottning! Reglerna som gäller är:

1. Lämna en kommentar till det här inlägget = en lott

2. Skriv gärna i din blogg att du är med i en utlottning här och länka = två lotter

Jag drar en vinnare på lördag den 5 november kl 12.00 och du kan vara med i lottdragningen ända fram till dess!

Och så priset då. Det som står på spel är:

 

Boken Restvärme stickat och virkat av det som blev över
3 nystan raggsocksgarn (70% ull 30% polyamid)
1 härva Lingarn (100% lin) från Marks & Kattens

Lycka till!

Kram Lullsan

En scarf.Hej Bloggen!

Av tyget jag köpte tidigare i höstas har jag nu sytt en scarf. Spetskanten är köpt på panduro och passade ganska bra. Riktigt snygg blev den och passar perfekt till min varma jacka.

På återseende hoppas jag!
Kram Lullsan

Varde ljus!!


Jag med borren i högsta hugg tidigare i veckan!


Målning...


Och så var den klaaar!!

Hej Bloggen!

Så blev äntligen min ljusstake klar! Fick lite hjälp av slöjdläraren i veckan med att hyvla träkloten och borra hålen till ljusen. Sedan har jag målat och sedan trädde jag kloten på lädersnöre.

Är väldigt nöjd med resultatet och den kommer få en speciell plats här i vardagsrummet!

På återseende hoppas jag!
Kram Lullsan

Måste testa

...att blogga från mobilen!

Befinner mig på Bauhaus för inköp av golvlister. Vardagsrummet börjar verkligen bli klart. Idag bar vi ner vår soffa som får duga så länge i väntan på den nya som kommer vecka 47!!

Igårkväll var det premiäreldning i öppna spisen; helt fantastiskt mysigt!!

På återseende hoppas jag!
Kram Lullsan


På pysselfronten inget nytt...

Hej Bloggen!

Här händer inte mycket nytt på pysselfronten som går att visa upp... Jag tjatar vidare med filten och hoppas den kommer bli klar någon gång inom den snaraste framtid... Längtar också efter en dejt med symaskinen. Så mycket jag vill göra, samtidigt går jag in i en period med massor av jobb; rättningar, skriva skriftliga omdömen och utvecklingssamtal. Jag antar att jag inte är ensam om att önska att dygnet hade fler timmar! (Tror bestämt jag kanske skrivit det förr).

I förra veckan var jag in om panduro och beställde lite material. Tänkte att jag skulle försöka mig på en ljusstake likt denna:


Klicka på bilden så kommer dit där jag fann den!

Kanske jinxar det nu när jag visar upp det innan jag gett det ett försök. I vilket fall lovar jag att visa upp resultatet, även om det blir något som ser ut som ett skolbarn skulle kunna ha gjort i slöjden!

Närmar mig också snart 100 inlägg och bloggens ett-års jubileum. Tänkte som så många andra att detta ju bör firas, så håll utkik i slutet av månaden så får vi se vad som blir!

På återseende hoppas jag!
Kram Lullsan

För att inte halka rundor på parketten!God kväll Bloggen!

I vintras, när jag precis lärt mig virka, knåpade jag ihop de här inneskorna (i ärlighetens namn virkade jag bara den ena klar, den andra virkade jag klart i somras... *suck* jag är verkligen hopplös med alla mina ofärdiga projekt!!). För någon vecka sedan kom pricken på I i form av antihalk-kristyr. Jag har använt touch textile volume från Panduro och än så länge kan jag använda dem utan att halka rundor!  

På återseende hoppas jag!
Kram Lullsan

RSS 2.0