Glad påsk!

Hej Bloggen!
I år kommer påskharen med hemkokat godis! Enda sen jag satte min fot inne hos den här sköna hönan har jag velat testa hennes recept på gelehjärtan. Och i och med påsken ville jag göra gula sådanna, så jag mixade två färska ananaser och lät moset rinna av i en finmaskig sil. Sedan reducerade jag saften lite för att få kraftigare smak, blandade med saften från en citron och sedan följde jag Marys recept till punk och pricka!
Behöver jag säga att godare gelehjärtan får man leta efter :0)
Kram Lullsan
Kommentarer
Postat av: Frk pyssel
Åh jag som ääälskar såna där gamla tantgodisar, jag måste nog prova!!
Postat av: emilie
Min nya blogg!
Jag bytte faktiskt namn, var inte riktigt nöjd med det vi kom på i helgen!
Nu är det bloggning som gäller ;)
Hoppas veckan går fort!
Postat av: Maria
Imponerad! Kul att göra egna gelegodisar, det har jag inte sett innan. Tack för tipset!
Trackback